Ούτε τώρα το χατ-τρικ για τον Σαλάχ με την Αίγυπτο! (vids)

Τι και αν είναι φιλικό; Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν  ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς της Αιγύπτου με τον Νίγηρα (3-0), με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να σημειώνει δύο γκολ σε διάστημα 12 αγωνιστικών λεπτών, αλλά να μην ολοκληρώνει το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της χώρας του, μετά από 9 χρόνια!



Ούτε τώρα το χατ-τρικ για τον Σαλάχ με την Αίγυπτο! (vids)

Ευκαιρία για να ανακτήσει την χαμένη του ψυχολογία βρήκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο φιλικό της Αιγύπτου με τον Νίγηρα, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να κάνει το 1-0 στο 43ο λεπτό και εν συνεχεία να σημειώνει δεύτερο γκολ στο 55’, πράγμα που σήμαινε πως απέμεναν 35 λεπτά, για να «γράψει» ιστορία.

Το δεύτερο προήλθε από το σημείο του πέναλτι, αλλά έκτοτε, ο Αιγύπτιος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα εκ νέου και κάπως έτσι, έχασε ακόμη μία ευκαιρία, για να σημειώσει τρία τέρματα με την χώρα του, μετά από 9 χρόνια.

Η τελευταία άλλωστε, χρονολογείται τον Ιούνιο του 2013, στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, απέναντι στη Ζιμπάμπουε, η οποία αποτελεί και τη μοναδική φορά που πέτυχε χατ-τρικ με την Αίγυπτο, είτε σε επίσημο, είτε σε ανεπίσημο ματς.

Δημήτρης Μανάκος