Το πάλεψαν οι Ουαλοί αλλά στο τέλος επικράτησε ο... σούπερ Ντε Μπρόινε!

Οι Ουαλοί δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το ελάχιστο κόντρα στο Βέλγιο (2-1) και η θέση τους στη League A βρίσκεται σε... τεντωμένο σχοινί. 



Το πάλεψαν οι Ουαλοί αλλά στο τέλος επικράτησε ο... σούπερ Ντε Μπρόινε!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήρθε από τον πάγκο και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση, με συνέπεια οι Ουαλοί να παραμένουν στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, λόγω... Ντε Μπρόινε, ο οποίος έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για μία ακόμα φορά!

 Στα της αναμέτρησης, όσο και αν ήθελαν οι Ουαλοί να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση, αυτό γρήγορα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εφικτό λόγω… σούπερ Ντε Μπρόινε. Με τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκει δίχτυα στο 10ο λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ εκτός περιοχής.

Ενώ στο 37’ ο ίδιος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Μπατσουαγί για το 2-0 του ημιχρόνου.

Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι σχεδόν από το πουθενά μείωσαν σε 2-1 στο 50’, όταν ο Μπρέναν Τζόνσον πραγματοποίησε μία ωραία ατομική ενέργεια, για να σεντράρει με ακρίβεια στον Μουρ, ο οποίος με κεφαλιά εξουδετέρωσε τον Κουρτουά.

Ωστόσο, οι «Δράκοι» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια άλλη αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος γνώρισαν την ήττα που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τους υποβιβάσει στη League 2.

 

Φοίβος Πεφάνης