Η φετινή Άρσεναλ είναι το κάτι άλλο: Οδηγίες ακόμα και στην ομαδική αγκαλιά των πανηγυρισμών! (pic)

Ο Όντεγκααρντ απουσίαζε, ο Γκρανίτ Τζάκα ξαναπήρε το περιβραχιόνιο και μαζί του, η Άρσεναλ πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα της Μπρέντφορντ. Το διαφορετικό μέταλλο που έχουν φέτος οι «κανονιέρηδες» αποδείχθηκε ακόμα και από την κίνηση που έκαναν στους πανηγυρισμούς του πρώτου γκολ από τον Γουίλιαμ Σαλιμπά. 



Η φετινή Άρσεναλ είναι το κάτι άλλο: Οδηγίες ακόμα και στην ομαδική αγκαλιά των πανηγυρισμών! (pic)

Ο Μικέλ Αρτέτα βλέπει τα «παιδιά» του που πέρυσι... λύγισαν και έχασαν την τετράδα, φέτος να έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στη διακοπή του Σεπτέμβρη και να μετρούν 6 νίκες και 1 ήττα σε 7 ματς. 

Είναι δεδομένο ότι η φετινή Άρσεναλ έχει πλέον κάτι διαφορετικό και αυτό θα μπορούσε να γίνει κατανοητό και από μια κίνηση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στους πανηγυρισμούς του πρώτου από τα τρία τέρματα που πέτυχαν την Κυριακή. 

Ο Τζάκα ως αρχηγός, αλλά και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, με την ευκαιρία της παρουσίας όλων στην ομαδική αγκαλιά, άρχισαν κι έδιναν νέες οδηγίες στους συμπαίκτες τους, τονίζοντάς τους φυσικά ότι έπρεπε όλοι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.