«Η UEFA είχε ετοιμάσει μέρες νωρίτερα την ανακοίνωση για να κατηγορήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ»

Δημοσίευμα του Guardian αναφέρει ότι στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για κάποιον λόγο είχαν συντάξει αρκετές μέρες νωρίτερα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μια ανακοίνωση που μετέφερε όλη την ευθύνη στους οπαδούς για την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα του Παρισιού!



«Η UEFA είχε ετοιμάσει μέρες νωρίτερα την ανακοίνωση για να κατηγορήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ»

Ως γνωστόν χιλιάδες φίλοι της Λίβερπουλ έμειναν έξω από το «Παρκ ντε Πρενς» παρά το γεγονός πως είχαν κανονικά εισιτήρια, αφού το σύστημα επιβεβαίωσης κατέρρευσε και δεν αναγνώριζε τα έγγραφα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων αναίτια και δίχως την παραμικρή αφορμή, με την αιτιολόγηση πως ήταν μέτρο για να… στείλουν μήνυμα.

Η UEFA στη μεγάλη οθόνη του γηπέδου «έπαιζε» μήνυμα περί της καθυστερημένης εισόδου οπαδών στο γήπεδο για να δικαιολογήσει την αναβολή της μισής ώρας για την πρώτη σέντρα.

Τώρα, ο Guardian έρχεται να μεγαλώσει τον θυμό των «κόκκινων» υποστηρικτών προς την Ομοσπονδία, αποκαλύπτοντας πως η ανακοίνωση στην οποία η ευθύνη θα μεταφερόταν αποκλειστικά στον κόσμο για ό,τι συνέβη, ήταν έτοιμη αρκετές μέρες πριν από το ματς του Παρισιού!