Οι συνήθειες του Φάμπρεγας δεν αλλάζουν ούτε στα 35: Ασίστ στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με την Κόμο! (vid)

Όσα χρόνια και αν περάσουν, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Αυτό απέδειξε στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με την Κόμο ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος ήταν αρχηγός της ομάδας του για 76 λεπτά και μοίρασε την πρώτη του ασίστ επί ιταλικού εδάφους!



Οι συνήθειες του Φάμπρεγας δεν αλλάζουν ούτε στα 35: Ασίστ στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με την Κόμο! (vid)

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει σχεδόν τα… πάντα! Έχει αγωνιστεί στην Τσέλσι, ήταν ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Άρσεναλ, που έκανε ποτέ ντεμπούτο, πριν τον Ίθαν Νουακέρι, ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία των «κανονιέρηδων» και μέλος της εκπληκτικής ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Ισπανός έχει πατήσει πλέον τα 35, αλλά μερικά πράγματα δεν ξεθωριάζουν, όσα χρόνια και αν περάσουν. Όπως η ικανότητα του Φάμπρεγας να μοιράζει ασίστ, όπου και αν βρίσκεται, όπου και αν σκεφτεί να δώσει τη μπάλα.

Στο ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα της Κόμο, στην 3η του εμφάνιση με τη φανέλα της, ο Φάμπρεγας ήταν αρχηγός και κατέγραψε την πρώτη του ασίστ με τη νέα του ομάδα, στο 46ο λεπτό, για το 2-1, με τον Κουτρόνε να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Για την ιστορία, το ματς της Κόμο με τη Σπαλ έληξε 3-3, ο Ισπανός αντικαταστάθηκε στο 76΄, αλλά για… 76 λεπτά, ήταν ό,τι πιο ποιοτικό είδαμε στην αναμέτρηση!

Δημήτρης Μανάκος