Στη Φόρεστ πρέπει να κάνουν κουβέντα για κάθε δεύτερο ημίχρονο

Ξανά τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. Και μάλιστα, αυτή τη φορά, η εστία παραβιάστηκε τρεις φορές σε διάστημα έξι λεπτών. Ο Στιβ Κούπερ έχει πολλά να συζητήσει με τους παίκτες του, να τους... τραβήξει το αυτί και να τους δείξει ότι στο δεύτερο μέρος των τελευταίων αναμετρήσεων... μπαίνουν κοιμισμένοι.  



Στη Φόρεστ πρέπει να κάνουν κουβέντα για κάθε δεύτερο ημίχρονο

Η Φόρεστ από το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Φούλαμ έμεινε να κοιτάζει τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα να σκοράρουν τρεις φορές σε ελάχιστα λεπτά και να παίρνουν ουσιαστικά το ματς δείχνοντας πως είχαν βγει από τ' αποδυτήρια για το δεύτερο 45λεπτο με αποκλειστικό στόχο να πάρουν όλους τους βαθμούς.

Παρά τις 22 μεταγραφές του καλοκαιριού, η Νότιγχαμ Φόρεστ αδυνατεί να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε και που θα την βοηθούσαν σε αυτή τη μεγάλη επαναφορά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, πως τα τελευταία εννέα τέρματα εις βάρος της ομάδας έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο!

Πριν από το ματς με την Φούλαμ, η Μπόρνμουθ είχε σκοράρεις τρις για να φύγει κι εκείνη με τη νίκη από το City Ground στην προηγούμενη αγωνιστική, ενώ, η Σίτι είχε φτάσει στο επιβλητικό 6-0 σκοράροντας τα μισά γκολ στο δεύτερο 45λεπτο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης