Ατραξιόν ο Κριστιάνο στην Μολδαβία, πήρε παιδάκι στο πούλμαν να γνωρίσει τους παίκτες της Γιουνάιτεντ! (vids)

Οι οπαδοί της Σερίφ και γενικότερα οι Μολδαβοί στην Τιρασπόλ προσπάθησαν να δουν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την αφορμή της παρουσίας της Γιουνάιτεντ στην πόλη. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε έναν μικρό στο πούλμαν της ομάδας για να γνωρίσει και τους υπόλοιπους παίκτες της Γιουνάιτεντ! 



Ατραξιόν ο Κριστιάνο στην Μολδαβία, πήρε παιδάκι στο πούλμαν να γνωρίσει τους παίκτες της Γιουνάιτεντ! (vids)

Ο CR7 σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Γιουρόπα Λιγκ και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της Σερίφ. 

Δεν είχε ξαναπαίξει ποτέ στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ, δεν είχε καταφέρει να βρει και δίχτυα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Το έκανε στο ματς με την Σερίφ, εκεί όπου οι Μολδαβοί εξέφρασαν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπό του. Περίμεναν να τον δουν έξω από το ξενοδοχείο, με έναν μικρούλη να διαφεύγει από τους σεκιούριτι και να τον πλησιάζει. Ο Κριστιάνο, μάλιστα, τον πήρε μαζί του στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ για να γνωρίσει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές! 

Επιπλέον, μέχρι και οι οπαδοί της Σερίφ φώναξαν Siuuuu τη στιγμή που ο Ρονάλντο πανηγύρισε έχοντας χριστεί σκόρερ και διαμορφώνοντας το 2-0 στην αναμέτρηση της βραδιάς. 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης