Τι κάνει η Λίβερπουλ όταν ο Κώστας Τσιμίκας ξεκινά βασικός στο Champions League;

Ο Κώστας Τσιμίκας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός με τη Λίβερπουλ κόντρα στον Άγιαξ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μετά τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό βέβαια, με τον Έλληνα μπακ να έχει συμμετάσχει ακόμα έξι φορές στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων» στη διοργάνωση.  



Τι κάνει η Λίβερπουλ όταν ο Κώστας Τσιμίκας ξεκινά βασικός στο Champions League;

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Άντι Ρόμπερτσον τουλάχιστον μέχρι και τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, καθώς οι ενοχλήσεις που είχε ο Σκωτσέζος στο γόνατο, μετά το ματς με την Νάπολι, δεν του δίνουν τη δυνατότητα να αγωνιστεί. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να στραφεί στον Κώστα Τσιμίκα για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, με τον Έλληνα μπακ να θέλει να «αρπάξει από τα μαλλιά» την ευκαιρία

Αυτή πρόκειται να του δοθεί στο ματς του Champions League κόντρα στον Άγιαξ, την Τρίτη (13/9) και θα είναι η 24η φορά που ο Τσιμίκας θα πάρει φανέλα βασικού σε αγώνα της Λίβερπουλ, ανεξαρτήτως θεσμού. Ως τώρα έχει ξεκινήσει σε έξι ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους «κόκκινους» (άλλες τόσες έχει με τον Ολυμπιακό χωρίς τις προκριματικές φάσεις) με το ρεκόρ του να είναι θετικό όσον αφορά τα αποτελέσματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BN Sports