Πότερ: «Μεγάλη αλλαγή για εμένα, ήμουν στην 9η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και στην 4η του σουηδικού!» (vid)

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Τσέλσι ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος ερωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ντεμπούτο του στο Champions League και τα συναισθήματά του και επισήμανε πόσο διαφορετικό είναι να είσαι σε μικρές κατηγορίες και εν τέλει να αγωνίζεσαι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.



Πότερ: «Μεγάλη αλλαγή για εμένα, ήμουν στην 9η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και στην 4η του σουηδικού!» (vid)

Μπορεί να του πήρε 47 χρόνια, αλλά ο Γκρέιαμ Πότερ τα κατάφερε, με τον Άγγλο προπονητή να αφήνει τη Μπράιτον μετά από τρία χρόνια για να μεταβεί στο Λονδίνο και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Πλέον, το ντεμπούτο του στο Champions League είναι πιο κοντά από ποτέ και ο Γκρέιαμ Πότερ αναφέρθηκε σε αυτό, κάνοντας και μία αναδρομή σε όσα βίωσε μέχρι να βρεθεί στους «μπλε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή της Τσέλσι:

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα να φύγω από την Μπράιτον. Δεν το βλέπω ως ρίσκο με αρνητικό τρόπο αλλά νομίζω ότι τα πάντα είναι λίγο άγνωστα για μένα και αυτή είναι η ομορφιά της ζωής».

«Ήμουν στην ένατη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου από εκεί πήγα στην τέταρτη κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου. Εκεί που υπήρχε πάτος, ήμουν και εγώ. Αυτό που έκανα τότε ήταν να επικεντρωθώ στο να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε δουλειά που ήμουν και προσπαθούσα να εξελιχτώ. Η βασική μου δουλειά είναι να βοηθήσω τους παίκτες που είναι εδώ και να ρίξω στον αγωνιστικό χώρο μία ομάδα για την οποία να είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοί της».

«Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε ημέρα. Θέλουμε να έχουμε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ομάδα, με τη δική της ταυτότητα. Θα δίνουμε καθημερινή μάχη για αυτό».

Δημήτρης Μανάκος