Γιούργκεν Κλοπ: Η αγκαλιά με τον Τσιμίκα και το… ξέσπασμα στο «Άνφιλντ»! (vids)

Την είχε ανάγκη η Λίβερπουλ μία τέτοιου είδους νίκη μετά το «νωθρό» ξεκίνημα στην Premier League και με το σφύριγμα της λήξης και το τελικό 2-1 απέναντι στη Νιούκαστλ, ο Γερμανός «ξέσπασε». Πανηγύρισε έξαλλα, αγκάλιασε άπαντες και τον «δικό μας» Κώστα Τσιμίκα και πανηγύρισε με τον καθιερωμένο του τρόπο μπροστά στο KOP!



Γιούργκεν Κλοπ: Η αγκαλιά με τον Τσιμίκα και το… ξέσπασμα στο «Άνφιλντ»! (vids)

Πολλά είναι αυτά που έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για τον Γιούργκεν Κλοπ και την Λίβερπουλ, μετά το αρνητικό ξεκίνημα στην σεζόν. Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να σημειώσουν νίκη για πρώτη φορά με τον Γερμανό στο «τιμόνι» τους στα πρώτα τρία παιχνίδια, σκόραραν 9 φορές στην πρώτη νίκη της σεζόν επί της Μπόρνμουθ αλλά το ματς με τη Νιούκαστλ, θα ήταν δεδομένα δύσκολο.

Και ήταν πράγματι… τέτοιο, αν αναλογιστεί κανείς πως οι «καρακάξες» άντεχαν στην πίεση, προηγήθηκαν με το πρώτο γκολ του Ίσακ με την φανέλα τους και διατηρούσαν την ισοπαλία μέχρι και το 98ο λεπτό.

Ο ήρωας όμως της τελευταίας στιγμής… Φάμπιο Καρβάλιο, βρήκε δίχτυα, έκανε το 2-1 σε «νεκρό χρόνο» και αφότου έγινε ο νεότερος παίκτης της Λίβερπουλ που σκοράρει σε τέτοιο χρονικό σημείο στην Premier League, σηματοδότησε ξέσπασμα στο «Άνφιλντ».

Με το σφύριγμα της λήξης, ο Γιούργκεν Κλοπ μπήκε στο γήπεδο, πανηγύρισε με τους παίκτες του, αγκάλιασε τον Κώστα Τσιμίκα και κατευθύνθηκε προς το KOP. Εκεί ακολούθησε… χαμός, με τον Γερμανό να πανηγυρίζει με σφιγμένες γροθιές και με τον καθιερωμένο του τρόπο, δίνοντας το σύνθημα για το 3/3 και τη νίκη στο «Γκούντισον Παρκ», το μεσημέρι του Σαββάτου, απέναντι στην Έβερτον!

Δημήτρης Μανάκος