Πρώτη επίσημη νίκη για τη Γουέστ Χαμ, που «κλείνει» θέση στους ομίλους του Conference League!

Την πρώτη της φετινή νίκη στη σεζόν πανηγύρισε η Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τα «σφυριά» να επικρατούν με 3-1 της Βίμποργκ, χάρη στα γκολ των Σκαμάκα, Μπόουεν και Αντόνιο και να βρίσκονται μία «ανάσα» από τους ομίλους του Europa Conference League!



 Πρώτη επίσημη νίκη για τη Γουέστ Χαμ, που «κλείνει» θέση στους ομίλους του Conference League!

Μία εντελώς διαφορετική Γουέστ Χαμ, σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς της Premier League, έκανε την εμφάνισή της στην πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών του Europa Conference League, με φόντο τους ομίλους, απέναντι στη Βίμποργκ, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να είναι εξαιρετική και να επικρατεί με 3-1, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά, με τον Σκωτσέζο προπονητή να βλέπει τις δύο μεταγραφές του που βρέθηκαν στη βασική ενδεκάδα, να συνεργάζονται σε γκολ. Στο 23ο λεπτό, ο Κορνέ βρήκε χώρο από τα αριστερά, πέρασε δις τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραία σέντρα σημάδεψε τον Σκαμάκα στο «κουτί», με τον τελευταίο να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και το 2-0 πραγματοποίησε ο Μπόουεν, ο οποίος στο 64ο λεπτό, σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος.

Εν συνεχεία, τα «σφυριά» είδαν την αντίπαλό τους να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ξαναμπαίνει στο ματς, στο 69ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Γιένσεν, αλλά διατήρησαν τον έλεγχο του ματς, έφτασαν σε τρίτο γκολ με τον Αντόνιο και με ποσοστό κοντά στο 65% κατοχής της μπάλας, κατάφεραν να φτάσουν σε νίκη… μισή πρόκριση, στους ομίλους του Europa Conference League!

Δημήτρης Μανάκος