Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «παρακολουθούν» τον Καϊσέδο!

Την απόκτηση του Μοϊσές Καϊσέδο φαίνεται πως έχουν πλέον ως προτεραιότητά τους η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον μέσο της Μπράιτον να έχει ξεχωρίσει στο ξεκίνημα της Premier League, απασχολώντας αμφότερες για την ενίσχυση της ανασταλτικής τους λειτουργίας.



Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «παρακολουθούν» τον Καϊσέδο!

Τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται να αναζητούν κάποιον αμυντικό μέσο, προκειμένου να ενισχύσουν την ανασταλτική τους λειτουργία και πρώτη τους επιλογή είναι ο Μοϊσές Καϊσέδο, που αγωνίζεται στη Μπράιτον.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στην φετινή Premier League, με το ματς απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» να είναι σχεδόν… αλάνθαστο από πλευράς του, με άμεση συνέπεια να μπει στο στόχαστρο του Έρικ Τεν Χαγκ.

Παράλληλα, και οι «κανονιέρηδες» θέλουν έναν ποδοσφαιριστή στο κέντρο, πλην των Τσάκα και Πάρτεϊ και σύμφωνα με το Football London, συμμετέχουν ενεργά στην κούρσα της απόκτησής του.

Μένει να δούμε ποια εκ των δύο θα αποδειχθεί ταχύτερη, με τον παίκτη πάντως να «δένεται» με συμβόλαιο από τους «γλάρους», μέχρι το 2025!

Δημήτρης Μανάκος