Τζάκα: «Αν δεν ήμουν εγώ να σταματήσω τον Ζότα, θα γινόταν το 1-0 και θα μας γαμ...» (vid)

Ακόμα κι αν πλέον δεν έχει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, ο Γκρανίτ Τζάκα επιδεικνύει ότι έχει την ηγετική προσωπικότητα που απαιτείται στην Άρσεναλ, με την απάντηση που έδωσε στους συμπαίκτες του όταν είχαν αρχίσει να του κάνουν καζούρα για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς του Άνφιλντ με την Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ την περασμένη σεζόν. 



Τζάκα: «Αν δεν ήμουν εγώ να σταματήσω τον Ζότα, θα γινόταν το 1-0 και θα μας γαμ...» (vid)

Ο Ελβετός χαφ είχε αποβληθεί κάνοντας ζόρικο το έργο των συμπαικτών του, ωστόσο, τότε οι «κανονιέρηδες» είχαν καταφέρει να κρατήσουν το 0-0 στο λιμάνι, προτού αποκλειστούν στον επαναληπτικό, με τη Λίβερπουλ να φτάνει μέχρι τέλους και να κατακτά το τρόπαιο στον τελικό με τη Λίβερπουλ. 

Ο Τζάκα δεχόταν το πικάρισμα από τους συμπαίκτες του σε προπόνηση της ομάδας λίγες μέρες αργότερα, όπως φανερώνει το ντοκιμαντέρ της Amazon, με τον ποδοσφαιριστή ν' απαντά: 

«Ήταν τρεις με έναν και έπρεπε να τρέξω! Δεν πειράζει παιδιά, παίρνω την ευθύνη πάνω μου, κανένα πρόβλημα. Αν δεν σταματούσα εγώ τον Ζότα θα γινόταν το 1-0 και μετά θα μας γαμ%^@#$. Οπότε πείτε κι ένα ευχαριστώ στον Γκρανίτ».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης