Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον πάγκο ο Κριστιάνο στην πρεμιέρα της Premier League - Βασικός ο Έρικσεν!

Μπορεί άπαντες να θεωρούσαν δεδομένο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ματς της 1ης αγωνιστικής της Premier League με αντίπαλο τη Μπράιτον, όμως ο Έρικ Τεν Χαγκ έκανε την έκπληξη. Στον πάγκο ο Πορτογάλος, που ψάχνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» σε πρεμιέρα μετά από 16 χρόνια, την ώρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα!  



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον πάγκο ο Κριστιάνο στην πρεμιέρα της Premier League - Βασικός ο Έρικσεν!

Η επανεμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλαβε χώρα στο «Όλντ Τράφορντ», στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο και άπαντες θεωρούσαν δεδομένο πως η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Πορτογάλου στην Premier League της σεζόν 2022-23, θα ξεκινήσει από τη… βασική ενδεκάδα.

Ωστόσο, ο Έρικ Τεν Χαγκ έκανε την έκπληξη, άφησε εκτός των πρώτων «11» τον Κριστιάνο, εν αντιθέσει με τον Κρίστιαν Έρικσεν, και αναμένεται να χρησιμοποιήσει, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής, στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπράιτον πάντως θα είναι η πρώτη ομάδα που θα τον αντιμετωπίσει στη νέα σεζόν, ούσα και η τελευταία που τον είχε αντίπαλο, σε αυτό το «βαρύ» 4-0 επί της Γιουνάιτεντ στο «Άμεξ»!

Όπως και να έχει, οι «γλάροι» έχουν δεχθεί γκολ από αυτόν, στο ματς του πρώτου γύρου (ήττα με 2-0), την ώρα που ο Κριστιάνο καλείται να σκοράρει σε πρεμιέρα της ομάδας του, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2006-07 και το 5-1 απέναντι στη Φούλαμ!

Δημήτρης Μανάκος