«Καλωσόρισε» τη Νότιγχαμ στον κόσμο της Premier League η Νιούκαστλ – Έκανε την έκπληξη η Μπόρνμουθ!

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να κατάφερε να αντέξει για ένα ημίχρονο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Ντιν Χέντερσον, όμως η Νιούκαστλ συνέχιζε να πιέζει και βρήκε δύο γκολ στην επανάληψη, επικρατώντας με 2-0 των φιλοξενούμενων, στην επιστροφή τους στην Premier League! Την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ κέρδισε με το ίδιο σκορ την Άστον Βίλα, πραγματοποιώντας μία νίκη που λίγοι θα φαντάζονταν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης!



«Καλωσόρισε» τη Νότιγχαμ στον κόσμο της Premier League η Νιούκαστλ – Έκανε την έκπληξη η Μπόρνμουθ!

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και η Νότιγχαμ Φόρεστ το αντιλήφθηκε άμεσα, με την αναμέτρηση στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» να συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες και να μην αποδεικνύεται απλή υπόθεση, μετά το πέρας των πρώτων 45’, στην επιστροφή της στην Premier League!

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις «καρακάξες» να πιέζουν, να έχουν 64% κατοχή της μπάλας και να ολοκληρώνουν έξι επιθετικές τους προσπάθειες στον στόχο, δίχως μάλιστα να απειλούνται, καθώς οι φιλοξενούμενοι, με τον Τζέσι Λίνγκαρντ ως… φυσικό τους ηγέτη, δεν είχαν καν τελική προσπάθεια στην εστία.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον Έντι Χάου να προσπαθεί με τις αλλαγές του να ξεκινήσει με νίκη τη νέα σεζόν και εν τέλει να το πετυχαίνει, με τον Σαρ να λύνει τον γόρδιο δεσμό, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, προτού ο Γουίλσον διαμορφώσει το τελικό σκορ, με πολύ ωραίο, «σεντερφορίσιο» τελείωμα και απρόσμενη κατάληξη της μπάλας στα δίχτυα, σε σημείο που δεν επιδέχεται αντίδραση από τον γκολκίπερ.

Την ίδια ώρα, εν αντιθέσει με τη Νότιγχαμ, η Μπόρνμουθ, που επίσης ανέβηκε στην Premier League, ξεκίνησε απρόσμενα θετικά την χρονιά, επικρατώντας με 2-0 της Άστον Βίλα, σε ένα αποτέλεσμα που λίγοι θα περίμεναν, αναλογικά με το ρόστερ των δύο ομάδων.

Προηγήθηκε από το 3ο λεπτό, άντεξε στην πίεση των «χωριατών», πέτυχε και 2ο με τον Μουρ στο 80’  και αρχίζει ιδανικά τη νέα σεζόν, την ώρα που η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ που… μπλόκαρε και έχασε για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένων των φιλικών, μετά την ήττα της περσινής τελευταίας αγωνιστικής, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

Δημήτρης Μανάκος