Αν υπάρχει ο τίτλος… Man of the 1st week, ο Σαλάχ τον δικαιούται τα τελευταία έξι χρόνια!

Το έκανε ξανά! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε για 6η σερί πρεμιέρα της Λίβερπουλ και παρότι η ομάδα του δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τη νέα σεζόν απέναντι στη Φούλαμ, ο Αιγύπτιος έθεσε ακόμη ένα νέο ρεκόρ στην Premier League, όντας ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της, που… δεν σταματά να σκοράρει την πρώτη αγωνιστική!



Αν υπάρχει ο τίτλος… Man of the 1st week, ο Σαλάχ τον δικαιούται τα τελευταία έξι χρόνια!

Και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα στην πρεμιέρα, εμφανίζεται πάντα ένας Μοχάμεντ Σαλάχ που καταφέρνει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για την Λίβερπουλ. Ο Αιγύπτιος ήταν και πάλι εξαιρετικός, κατέγραψε ένα γκολ και μία ασίστ απέναντι στη Φούλαμ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει πετύχει επί της ουσίας περισσότερα γκολ σε 1η αγωνιστική, από όσες είναι οι εμφανίσεις του.

Για να το θέσουμε καλύτερα… Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με το γκολ του πέρυσι στην πρεμιέρα απέναντι στη Νόριτς, έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος από το 1992-93 και έπειτα, που καταφέρνει να σκοράρει σε πέντε σερί πρεμιέρες.

Φέτος, το σερί έγινε ακόμη μεγαλύτερο. Το έκανε και πάλι, ισοφάρισε για την Λίβερπουλ σε 2-2 στο 80ο λεπτό και έθεσε ένα ακόμη νέο ρεκόρ στην Premier League. Ένα ρεκόρ στο… ρεκόρ, για έναν ποδοσφαιριστή που από το 2016 και έπειτα, έχει αγωνιστεί σε έξι πρεμιέρες και έχει σημειώσει 8 γκολ, ένα χατ-τρικ και δύο ασίστ!  

Πόσα γκολ έχει πετύχει συνολικά η Λίβερπουλ τα τελευταία έξι χρόνια στην 1η αγωνιστική; Είναι 20! Σε πόσα έχει συμμετοχή ο Μοχάμεντ Σαλάχ; Ακριβώς στα μισά… Βρήκαμε τον Man of the… week ήδη, στο ξεκίνημα της νέας Premier League!

Αυτά είναι τα ματς της πρώτης αγωνιστικής που έχει βρει δίχτυα ο Μοχάμεντ Σαλάχ:

Γουότφορντ – Λίβερπουλ 3-3

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 4-0

Λίβερπουλ – Νόριτς 4-1

Λίβερπουλ – Λιντς 4-3 (χατ τρικ)

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3 (1 γκολ, 2 ασίστ)

Φούλαμ – Λίβερπουλ 2-2

Δημήτρης Μανάκος