Φοβερή Τσέλσι, ανακοίνωσε Κουκουρέγια με τον τρόπο που... διέψευσε τη μεταγραφή η Μπράιτον!

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα για τα επόμενα έξι χρόνια έχοντας κοστίσει κάτι παραπάνω από 60 εκατ. λίρες είναι πλέον ο Μαρκ Κουκουρέγια. Με χιουμοριστικό τρόπο για να πικάρει την Μπράιτον, ανακοίνωσε τον Ισπανό φουλ μπακ η ομάδα του Τούχελ μετά την ακατανόητη διάψευση των «γλάρων» πριν από μερικές μέρες. 



Φοβερή Τσέλσι, ανακοίνωσε Κουκουρέγια με τον τρόπο που... διέψευσε τη μεταγραφή η Μπράιτον!

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μια μέρα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα με την επίσκεψη στην έδρα της Έβερτον, η Τσέλσι επισημοποίησε και την απόκτηση του Μαρκ Κουκουρέγια.

Πριν από μερικές μέρες οι «μπλε» είχαν γνωστοποιήσει τη συμφωνία με την Μπράιτον, οι «γλάροι» την είχαν διαψεύσει και τώρα που τελείωσε η μεταγραφή, οι φιναλίστ του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ είπαν να... τρολάρουν την πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που... διέψευδαν το deal.

Ο Κουκουρέγια υπέγραψε για τα επόμενα έξι χρόνια, κόστισε 62 εκατ.λίρες και την περασμένη σεζόν κατέγραψε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπράιτον, σκοράροντας στο τρομερό 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατακτώντας το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς για την ομάδα του.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης