Σάλος και δημόσια απολογία του BBC για την αναφορά του Μάρτιν Τάιλερ στο Χίλσμπορο και τον χουλιγκανισμό (vid)

Ο δημοφιλής σπίκερ, Μάρτιν Τάιλερ, δεν φίλτραρε σωστά τις σκέψεις του ή εκφράστηκε με τρόπο που δεν ήθελε, συνδέοντας ουσιαστικά το Χίλσμπορο με πράξεις χουλιγκανισμού. Προκλήθηκε οργή στους οπαδούς της Λίβερπουλ και τους υπόλοιπους ποδοσφαιρόφιλους, απολογήθηκε δημόσια το ραδιόφωνο του BBC.  



Σάλος και δημόσια απολογία του BBC για την αναφορά του Μάρτιν Τάιλερ στο Χίλσμπορο και τον χουλιγκανισμό (vid)

Ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ με την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Άρσεναλ το βράδυ της Παρασκευής, ο Μάρτιν Τάιλερ, άρχισε να λέει ότι: «Η Πρέμιερ Λιγκ ήρθε σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο της χώρας βρισκόταν σε κρίση με περιστατικά όπως το Χίλσμπορο και άλλες πράξεις χουλιγκανισμού...».

Ήταν απόλυτα λογικό αυτό να πάρει διαστάσεις και στα social media να προκληθεί αναστάτωση με τους οπαδούς να καταδικάζουν την αναφορά που έκανε ο γνωστός σπίκερ, με αποτέλεσμα το ραδιόφωνο του BBC ν' απολογηθεί δημοσίως αναφέροντας: «Μετανιώνουμε που δεν αναφερθήκαμε στο σχόλιο που έγινε. Ο Μάρτιν έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη και ήθελε να ξεκαθαρίσει πως ήταν δυο διαφορετικά πράγματα αυτά που ήθελε να πει και δεν είχε καμία πρόθεση να τα μπλέξει».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης