Ξέφυγε πολύ η Τσέλσι με τα 62 εκατ. για τον Κουκουρέγια...

Τρομερά κερδισμένη η Μπράιτον, τρομερά... σπάταλη η Τσέλσι και σημεία των καιρών. Το συνολικό κόστος για τη μετακίνηση του Μαρκ Κουκουρέγια στους «μπλε» φτάνει στα 62 εκατομμύρια λίρες και τα χρήματα που «παίζουν» πλέον ξεφεύγουν κατά πολύ...



Ξέφυγε πολύ η Τσέλσι με τα 62 εκατ. για τον Κουκουρέγια...

Ναι μεν στην Πρέμιερ Λιγκ και δη στις μεταγραφικές περιόδους τα εκατομμύρια «χορεύουν» ασταμάτητα, ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που η κατάσταση ξεφεύγει παντελώς. 

Μια από αυτές τις καταστάσεις είναι και η μεταγραφή του Μαρκ Κουκουρέγια στην Τσέλσι, με τον παίκτη να θεωρείται ήδη κομμάτι της ομάδας του Τούχελ, αφού τα έγγραφα έχουν όλα ετοιμαστεί, έχει περάσει από τα ιατρικά τεστ και ο Τούχελ τον περιμένει άμεσα στο Cobham. 

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής για τους φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ θα φτάσει στα 62 εκατ.λίρες, ποσό που έφτασε μέχρι εκεί λόγω των «παζαριών» που έκανε η Μπράιτον και τα όποία έπιασαν τόπο. 

Από τα 40 εκατομμύρια, οι «γλάροι» είχαν ανέβει στα 50 και τώρα ξεπέρασαν και τα 60 εκατομμύρια λίρες, με την Τσέλσι να τα δίνει για να πάρει τον αριστερό φουλ μπακ. 

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η μεταγραφολογία θέλει το κλαμπ του Μπόελι να σχεδιάζει προσφορά 60 εκατομμυρίων και για τον Γουέσλεϊ Φοφανά της Λέστερ. Είναι πολλά τα λεφτά. Και είτε θα του βγουν σε καλό του Τοντ Μπόελι, είτε θα τρέχει για να συμμαζέψει στο άμεσο μέλλον...

Κώστας Ζάλιαρης