It’s coming home: το αγγλικό πρωτάθλημα από σήμερα με όλα τα ματς live και ειδικό κανάλι Novasports Premier League!

Η Nova που έφερε πρώτη από την εποχή που άνοιξε ως  Filmnet το 1994 το αγγλικό πρωτάθλημα με πολλές μεταδόσεις στα ελληνικά σπίτια από σήμερα και πάλι για τις επόμενες έξι σεζόν θα φιλοξενεί το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.



It’s coming home: το αγγλικό πρωτάθλημα από σήμερα με όλα τα ματς live και ειδικό κανάλι Novasports Premier League!

It’s coming home λοιπόν! Η Premier League και το Novasports προσκαλεί τους φίλους της να είναι εκεί! Με το δικό της κανάλι, το Novasports Premier League, με τις σπέσιαλ εκπομπές πριν και μετά τους αγώνες, «Premier League Kick Off» & «Premier League The Show», με ειδικές αναλύσεις, συνεντεύξεις, σχόλια, αφιερώματα, και όλα αυτά μέσα από την κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας που θα φέρνει κάθε εβδομάδα στις οθόνες των συνδρομητών Nova – Wind τους καλύτερους!

Τους κορυφαίους παίκτες, μεταξύ αυτών και τον δικό μας Κώστα Τσιμίκα της Λίβερπουλ, τον Κέιν  τον Σαλάχ, τον Χάαλαντ, τον Ντε Μπρόινε τον Ζεσούς τον Χάβερτς τον Μπρούνο Φερνάντες τον τους κορυφαίους προπονητές, Πεπ Γκουαρντιόλα, Γιούργκεν Κλοπ, Τόμας Τούχελ, Ερικ Τεν Χαγκ Κόντε Αρτέτα και τα κορυφαία club, με τους πολυάριθμους φιλάθλους και στην Ελλάδα, όπως η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, η Κυπελλούχος και φιναλίστ του τελικού Champions League Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Τότεναμ, οι ιστορικές ομάδες όπως οι Άστον Βίλα, Έβερτον, Λιντς, Γουλβς, Νιουκάστλ, Σαουθάμπτον αλλά και η Νότιγχαμ Φόρεστ που επέστρεψε έπειτα από 23 χρόνια!

Φυσικά και τα καλύτερα γήπεδα, «Anfield», «Old Trafford», «Emirates», «Stamford Bridge», «Etihad Stadium», σε ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.

Η σέντρα για τη φετινή σεζόν θα δοθεί την Παρασκευή 5/8 στις 22:00 με την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ με την περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου ενώ οι υπόλοιποι αγώνες που θα απολαύσουν στο Novasports οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι Φούλαμ – Λίβερπουλ (6/8, 14:30), Τότεναμ – Σαουθάμπτον (6/8, 17:00), Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ (6/8, 17:00), Λιντς Γιουνάιτεντ – Γουλβς (6/8, 17:00), Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα (6/8, 17:00), Έβερτον – Τσέλσι (6/8, 19:30), Λέστερ – Μπρέντφορντ (7/8, 16:00), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον (7/8, 16:00) και Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (7/8, 18:30).

It’s coming home λοιπόν. Στο ειδικό κανάλι της Nova, το Novasports Premier League. Να είσαι εκεί!