Τότεναμ: Ήττα από τη Ρόμα με «μηδέν» τελικές στην εστία, για δεύτερη φορά μετά τον Απρίλιο!

Την χειρότερή της εμφάνιση σε φιλικά προετοιμασίας, πραγματοποίησε η Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, δίχως να καταφέρει να ολοκληρώσει μία εντός εστίας τελική προσπάθεια, για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο, υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.  



Τότεναμ: Ήττα από τη Ρόμα με «μηδέν» τελικές στην εστία, για δεύτερη φορά μετά τον Απρίλιο!

Είναι δυνατόν να διαθέτεις στο ρόστερ σου παίκτες όπως ο Χάρι Κέιν, ο Σον και ο Ριτσάρλισον ή ο Κουλουσέφσκι και να μην καταφέρνεις να σκοράρεις; Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Το πραγματικά… απίθανο, είναι να μην μπορείς να κάνεις τελική προσπάθεια!

Διότι αυτό βίωσε η Τότεναμ στο φιλικό απέναντι στη Ρόμα, το οποίο αποτέλεσε και πρόβα τζενεράλε, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Premier League. Οι «spurs» ηττήθηκαν με 1-0, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μία τελική προς την εστία του γκολκίπερ της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, όντες ιδιαίτερα κακοί στην τελική τους επιλογή.

Είναι η δεύτερη φορά που τους συμβαίνει κάτι τέτοιο υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, με την τελευταία να λαμβάνει χώρα τον Απρίλιο του 2022, στο 0-0 με τη Μπρέντφορντ!

Δημήτρης Μανάκος