Έπαιξε 10 λεπτά ο Γιαννούλης στην φιλική ήττα της Νόριτς από την Σέλτικ!

Δίχως τον Δημήτρη Γιαννούλη στην βασική της ενδεκάδα, παρατάχθηκε η Νόριτς απέναντι στην Σέλτικ, με τον Έλληνα μπακ να επιλέγεται από τον Ντιν Σμιθ στα τελευταία 10 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης, όπου τα «καναρίνια» ηττήθηκαν με 2-0 από τους Σκωτσέζους!



Έπαιξε 10 λεπτά ο Γιαννούλης στην φιλική ήττα της Νόριτς από την Σέλτικ!

Δεν είναι πλέον τρεις, αλλά δύο οι Έλληνες στη Νόριτς, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής εξ΄αυτών, την Μαριέλλα Νισοτάκη να συνεχίζει το έργο της στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου και τον Χρήστο Τζόλη να αποχωρεί ως δανεικός για την Τβέντε, όπου θα αγωνιστεί σε ολόκληρη την επόμενη σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση λοιπόν του δανεισμού του τέως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, η Νόριτς έδωσε το πρώτο της φιλικό δίχως αυτόν στις τάξεις της, απέναντι στην Σέλτικ και ηττήθηκε με 2-0, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στην βασική της ενδεκάδα δεν παρευρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 80ο λεπτό και δεν πρόλαβε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του!

Θυμίζουμε πως οι δύο Έλληνες είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά σε γκολ πριν από μία εβδομάδα, με τον Γιαννούλη να δίνει την ασίστ και τον Τζόλη να πετυχαίνει το 3ο του γκολ με τα «καναρίνια», στο φιλικό κόντρα στην King's Lynn Town.

Δημήτρης Μανάκος