Λισάντρο: «Παλεύω για το ψωμί της οικογένειάς μου, θα πατήσω επί πτωμάτων»! (vids)

Το πάθος του ξεχειλίζει. Ξέρει ότι κάθε φορά που θα βγαίνει από το γήπεδο θα πρέπει σχεδόν να μη μπορεί να περπατήσει. Να αισθάνεται ότι τα έχει δώσει όλα. Δεν είναι απλά ένα ποδοσφαιρικό ματς για εκείνον. «Είναι μάχη για το φαγητό της οικογένειάς μου» δηλώνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξηγεί την... τρέλα που κουβαλάει.  



Λισάντρο: «Παλεύω για το ψωμί της οικογένειάς μου, θα πατήσω επί πτωμάτων»! (vids)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα τον έχει μαζί του και στους «κόκκινους διαβόλους», αφού κατάφερε να τον πάρει από τον Άγιαξ στον οποίο και βρίσκονταν μαζί μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Λισάντρο Μαρτίνες ετοιμάζεται να ενισχύσει τα μετόπισθεν της Γιουνάιτεντ και η ομάδα βρίσκει έναν ποδοσφαιριστή με νοοτροπία που αυτή τη στιγμή δεν έχει κανείς άλλος στο ρόστερ!

Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως ο Ολλανδός κόουτς βρήκε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές... τρομερά soft, προσπαθεί να τους κάνει αρκετά πιο δυναμικούς στον αγωνιστικό χώρο και ήθελε έναν χαρακτήρα όπως ο Λισάντρο Μαρτίνες για να τους μεταλαμπαδεύσει το ... μαχητικό πνεύμα.

«Ναι, με φωνάζουν τον “σφαγέα” του Άμστερνταμ. Εμείς οι Αργεντίνοι έχουμε περίσσιο πάθος. Κάθε φορά που βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο, παλεύω και κάθε μπάλα. Μάχομαι για κάθε φάση. Αν χρειαστεί να πατήσω επί πτωμάτων, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!

Θέλω να παίρνω εγώ κάθε διεκδίκηση που είναι 50-50 με τον αντίπαλό μου. Ξέρω ότι δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια μάχη για το ψωμί της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Αυτό είναι κάθε φορά το κίνητρό μου και δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο» είχε αναφέρει ο Λισάντρο πριν από καιρό και η Γιουνάιτεντ βρήκε έναν άνθρωπο που από τη θέση του μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης