Η αγκαλιά του Κλοπ στον Νούνιες και τα λόγια στήριξης: «Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις...» (vids)

Ο Γιούργκεν Κλοπ στηρίζει απόλυτα τον Ντάργουιν Νούνιες, προσπαθεί κι εκείνος να κάνει τον 22χρονο να αισθανθεί άνετα στη Λίβερπουλ αυτές τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στο κλαμπ και επιλέγει να μιλήσει με τρομερά λόγια για εκείνον δημοσίως, μετά τα πολύ βιαστικά συμπεράσματα του κόσμου. 



Η αγκαλιά του Κλοπ στον Νούνιες και τα λόγια στήριξης: «Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις...» (vids)

Ο Γερμανός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον αντίκτυπο που έχει στην ψυχοσύνθεση του κάθε ανθρώπου μια αγκαλιά κι εκείνος το εφαρμόζει κάθε φορά με τους παίκτες του. 

Τώρα, το κάνει και με τον Ντάργουιν Νούνιες για να του δείξει ότι θα πρέπει να «λυθεί», να νιώσει όμορφα στη νέα του ομάδα και να βγάλει στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό του. 

Ο 22χρονος επιθετικός από την Ουρουγουάη έγινε αντικείμενο σχολιασμού απ' όσους... βιάζονται να δουν πράγματα από τους νέους παίκτες και τα βίντεο με τις χαμένες ευκαιρίες του σε προπόνηση, αλλά και στο ντεμπούτο του στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, έδωσαν τροφή σε όσους ασκούν συνεχώς κριτική. 

«Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι μπορεί να κάνει ο Ντάργουιν και να μην τον αμφισβητείς. Δεν ανησυχώ καθόλου. Πρέπει τώρα να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό είναι όλο» είπε ο Κλοπ από τη Σιγκαπούρη όπου η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας την Κρίσταλ Πάλας.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε και την επιλογή του να προχωρήσει σε μεταγραφή συνολικού κόστους 100 εκατομμυρίων, λέγοντας: «Όταν ένας επιθετικός της κλάσης του Ντάργουιν είναι στην αγορά, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις αν πραγματικά τον θέλεις, είναι να πληρώσεις το αντίτιμο».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης