«Όλοι μέσα» για τα φιλικά της Λίβερπουλ με Γιουνάιτεντ και Πάλας!

Τους «37» ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της Λίβερπουλ στην Ταϊλάνδη ανακοίνωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς τόσο τον Κώστα Τσιμίκα, όπως φυσικά αναμενόταν, όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «κόκκινων», πλην του Κάλβιν Ράμσεϊ!



«Όλοι μέσα» για τα φιλικά της Λίβερπουλ με Γιουνάιτεντ και Πάλας!

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της Λίβερπουλ εντείνεται και ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε τους 37 παίκτες που θα συμμετάσχουν στα φιλικά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Κρίσταλ Πάλας, τα οποία θα διεξαχθούν στην Μπανγκόκ.

Πρόκειται για τους: Άντριαν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άλισον, Μπάιτσετιτς, Καρβάλιο, Τσέιμπερς, Κλαρκ, Κλάρκσον, Ντέιβις, Λουίς Ντίας, Έλιοτ, Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Φράουεντορφ, Γκόμεζ, Χέντερσον, Χιλ, Τζόουνς, Ζόταν, Κεϊτά, Κονατέ, Μαμπαγιά, Μάτιπ, Μίλνερ, Μόρτον, Μρόζεκ, Νόρις, Νούνιες, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεϊν, Φίλιπς, Ρόμπερτσον, Σαλάχ, Τιάγκο, Τσιμίκας, Φαν ντεν Μπεργκ, Φαν Ντάικ, Ρ. Γουίλιαμς.

Υπενθυμίζεται πως το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (12/07), ενώ αυτό με την Κρίσταλ Πάλας για την Παρασκευή στην Σιγκαπούρη (15/07).

Δημήτρης Μανάκος