Το συμβόλαιο του Σαλάχ είναι «χειρότερο» μονάχα από τους τρεις αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν!

Στα επίπεδα που κυμαίνονται οι εβδομαδιαίες απολαβές του Μοχάμεντ Σαλάχ στο καλύτερο συμβόλαιο που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της Λίβερπουλ, ο Αιγύπτιος αστέρας έχει πλέον απολαβές που οι μοναδικοί που τις ξεπερνούν στην Ευρώπη είναι οι τρεις «μάγοι» της Παρί Σεν Ζερμέν! 



Το συμβόλαιο του Σαλάχ είναι «χειρότερο» μονάχα από τους τρεις αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Daily Mail τοποθετεί τον μισθό του «Φαραώ» στις 400.000 λίρες την εβδομάδα, αν και κατά πάσα πιθανότητα κυμαίνεται από τις 385.000 μέχρι και τις 400.000. 

Αυτό, σημαίνει ότι ξεπερνά ακόμα και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 385.000 λιρών εβδομαδιαίως, ενώ το ίδιο έχει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σαλάχ τοποθετείται στην 4η θέση των καλύτερων συμφωνητικών που εντοπίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και οι τρεις πρώτοι είναι οι ποδοσφαιριστές τους οποίος ο Αλ - Κελαΐφι «χρυσώνει» στην Παρί Σεν Ζερμέν! 

Ο Νεϊμάρ έχει μισθό 606.000 λίρες την εβδομάδα στην 3η θέση, ο Μέσι είναι στις 960.000 λίρες στο 2ο «σκαλί» και ο Κιλιάν Μπαπέ με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από λίγο καιρό συμφώνησε έναντι 1.000.000 λιρών την εβδομάδα! 

Κώστας Ζάλιαρης