«Τέλος» από την Λίβερπουλ ο Μιναμίνο, ανακοινώθηκε επίσημα από την Μονακό!

Ο Τακούμι Μιναμίνο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Λίβερπουλ, με την Μονακό να βγάζει από τα ταμεία της 18 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τους κυπελλούχους Αγγλίας.



«Τέλος» από την Λίβερπουλ ο Μιναμίνο, ανακοινώθηκε επίσημα από την Μονακό!

Τον Ιανουάριο του 2020, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Ζάλτσμπουργκ, Τακούμι Μιναμίνο, που πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Αυστρία όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «Τάκι» αγαπήθηκε από όλους στο ¶νφιλντ για την προσωπικότητά του και τα σημαντικά γκολ που πέτυχε τόσο στο Carabao Cup όσο και στο FA Cup, βοηθώντας τους «ρεντς» να κατακτήσουν και τα δύο τρόπαια.

Έπειτα από σχεδόν 1,5 χρόνο κοινής πορείας με την Λίβερπουλ και έναν δανεισμό στην Σαουθάμπτον στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-2021, ο Ιάπωνας αποχωρεί για την Μονακό, με τους «ρεντς» να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό που αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ.

«Όλοι στην Λίβερπουλ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον “Τάκι” για την συνεισφορά του στο σύλλογο και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του», έγραψαν οι «ρεντς» στον επίσημο λογαριασμό τους στα social media.

 

Στράτος Μαρίνος