Η Γιουνάιτεντ θέλει να «κλέψει» τον Μαλάσια από την Λυών, κλειδί ο Ντε Γιονγκ στην υπόθεση!

Ο Τάιρελ Μαλάσια είχε συμφωνήσει σε όλα με την Λυών, ωστόσο, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση για να κερδίσει αυτή τον ταλαντούχο αριστερό μπακ.



Η Γιουνάιτεντ θέλει να «κλέψει» τον Μαλάσια από την Λυών, κλειδί ο Ντε Γιονγκ στην υπόθεση!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μείνει «άσφαιρη» στο μεταγραφικό παζάρι από την αρχή του καλοκαιριού, την ώρα που οι ανταγωνιστές της έχουν ενισχυθεί σε πολλές θέσεις του γηπέδου.

Ωστόσο, μέσα σε μία εβδομάδα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα έναντι 60 εκατ. λιρών ενώ «ψάχνονται» και για την περίπτωση του αριστερού μπακ της Φέγενορντ, Τάιρελ Μαλάσια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 22χρονος μπακ είχε συμφωνήσει σε όλα με την Λυών, ωστόσο, λίγο πριν την ολοκλήρωση του deal, η Γιουνάιτεντ μπήκε «σφήνα» και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Φέγενορντ για να κάνει δικό της τον ταλαντούχο αμυντικό.

Μάλιστα, στην υπόθεση παίζει σημαντικό ρόλο και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ καθώς οι ατζέντηδες του είναι οι ίδιοι με του Μαλάσια, με τους δύο παίκτες να μπορούν να έρθουν «πακέτο» στο Ολντ Τράφορντ.

 

Στράτος Μαρίνος