Έφυγε ως φίλος από τη Σίτι και υπέγραψε στην Ατλέτικο Παραναένσε ο Φερναντίνιο (vid)

Ο Φερναντίνιο έριξε τους τίτλους τέλους της παρουσίας του στη Σίτι, αποχωρεί ως φίλος αλλά και ως θρύλος μετά από 13 χρόνια και ανήκει πλέον στην Ατλέτικο Παραναένσε, στην οποία επέστρεψε για να ολοκληρώσει την καριέρα του. 



Έφυγε ως φίλος από τη Σίτι και υπέγραψε στην Ατλέτικο Παραναένσε ο Φερναντίνιο (vid)

O 37χρονος μέσος επέστρεψε στις ρίζες του έχοντας αποφασίσει από καιρό ότι ήθελε ν' αποσυρθεί στον τόπο του και στην ομάδα από την οποία κατάφερε να βγει στην ποδοσφαιρική επιφάνεια.

Η Ατλέτικο Παραναένσε ανακοίνωσε το μεγάλο come-back του Φερναντίνιο, ο οποίος αποχώρησε από την Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από 9 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας.

Όντας εμβληματικός και απόλυτα σημαντικός στο χώρο του κέντρου για τους «πολίτες» όλα αυτά τα χρόνια, πρόκειται για μια σημαντική απώλεια για τον Πεπ Γκουαρδιόλα αυτή τη στιγμή, αν και υπάρχει πλέον συμφωνία με τον Κάλβιν Φίλιπς για να καλύψει το κενό στα χαφ.

Όσο για τον Φερναντίνιο, η Σίτι του έχει ετοιμάσει και ένα όμορφο ντοκιμαντέρ για να του δείξει την βαθιά εκτίμηση που τρέφει προς εκείνον έπειτα από την ιστορία που έγραψαν παρέα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης