Πάει για το «μπαμ» με Ντανζούμα η Γουέστ Χαμ!

Την περίπτωση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού της Βιγιαρεάλ εξετάζει η Γουέστ Χαμ μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε σε La Liga και Τσάμπιονς Λιγκ, με το «κίτρινα υποβρύχια» να είναι διατεθειμένα να πουλήσουν τον παίκτη για ένα σεβαστό ποσό.



Πάει για το «μπαμ» με Ντανζούμα η Γουέστ Χαμ!

Μετά τις μεταγραφές των Νάγιεφ Αγκέρντ και Αλφόνσο Αρεολά, η Γουέστ Χαμ θέλει να κάνει μία «δήλωση» στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Νησί, εξετάζει την περίπτωση του Άρναουτ Ντανζούμα.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τρομερή χρονιά με την Βιγιαρεάλ πετυχαίνοντας 16 τέρματα σε μόλις 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και κέντρισε το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο ισπανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να μπει σε διαπραγματεύσεις με τα «σφυριά» για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στις 40 εκατ. λίρες.

Ο Ντανζούμα έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Πρέμιερ Λιγκ αφού φόρεσε την φανέλα της Μπόρνμουθ την σεζόν 2019-2020, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του.

 

Στράτος Μαρίνος