Ώρα αποφάσεων για τον Έρικσεν – Γιουνάιτεντ, Τότεναμ ή Μπρέντφορντ;

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση με την φανέλα της Μπρέντφορντ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασίσει σε ποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν.



Ώρα αποφάσεων για τον Έρικσεν – Γιουνάιτεντ, Τότεναμ ή Μπρέντφορντ;

Αν υπήρχε βραβείο για τον άνθρωπο που έκανε όλο τον κόσμο να χαμογελάσει στην φετινή σεζόν, αυτό θα πήγαινε ασυζητητί στον Κρίστιαν Έρικσεν. Πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το τραγικό εκείνο συμβάν στο Euro 2020, ο Δανός μεσοεπιθετικός, όχι μόνο επέστρεψε στην ενεργό δράση σαν να μην συνέβη τίποτα, αλλά δοκιμάστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ, φορώντας την φανέλα της Μπρέντφορντ.

Μάλιστα, πρόλαβε να σημειώσει 4 ασίστ και ένα γκολ στις 11 εμφανίσεις του με τις «μέλισσες» εντυπωσιάζοντας τόσο με την ικανότητά του στην δημιουργία όσο και με τον τρόπο που εντάχθηκε στην νέα του ομάδα. Όλα αυτά προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της Τότεναμ που μέχρι και σήμερα δίνουν μάχη για την απόκτηση του Δανού μεσοεπιθετικού.

Προβάδισμα όπως όλα δείχνουν έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» που μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φρένκι Ντε Γιονγκ αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω το ρόστερ τους. Από την άλλη, τα «σπιρούνια» θα ήθελαν πάρα πολύ την επιστροφή του 30χρονου στην ομάδα μετά την αποχώρησή του, τον Ιανουάριο του 2020, ωστόσο, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν επικεντρωθεί σε άλλες περιπτώσεις.

Παράλληλα, παίζει πάντα και το «παραμυθένιο» σενάριο της παραμονής του Έρικσεν στην Μπρέντφορντ για να βοηθήσει την ομάδα που του έδωσε ξανά πίσω την καριέρα του, να πραγματοποιήσει μία ακόμη καλύτερη χρονιά από την παρθενική της στην Πρέμιερ Λιγκ. Δύσκολο, αλλά ο ρομαντισμός υπάρχει ακόμη στο ποδόσφαιρο και οι Άγγλοι φημίζονται για αυτό…

Στράτος Μαρίνος