Νίκησε στη ζωή ο Μπρουκς και τώρα δουλεύει για να νικήσει και στο γήπεδο!

Ο Ντέιβιντ Μπρουκς επανήλθε στο προπονητικό κέντρο της Μπόρνμουθ για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πλέον όντας υγιέστατος και έχοντας νικήσει την αρρώστια, ανοίγει τα φτερά του και πέφτει με τα μούτρα στο ποδόσφαιρο για να λάμψει στην Πρέμιερ Λιγκ. 



Νίκησε στη ζωή ο Μπρουκς και τώρα δουλεύει για να νικήσει και στο γήπεδο!

Πόσο όμορφες εικόνες αυτές που κρύβουν μια πολύ μεγάλη ιστορία πίσω τους...

Ο Μπρουκς πριν από μερικούς μήνες είχε αναγκαστεί ν' αφήσει τα γήπεδα και να συμμετέχει στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του, έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο στα τέλη του 2021. 

Εδώ και έναν μήνα έχει πάρει πλέον το πράσινο φως από τους γιατρούς για την τεράστια νίκη που σημείωσε απέναντι στην αρρώστια και πλέον ρίχνεται στη δουλειά με τεράστια όρεξη! 

Άλλωστε, πλέον θ' αντιλαμβάνεται κι εκείνος πως τίποτα δεν είναι δεδομένο κι αφού έχει την ευκαιρία να κάνει αυτό που ονειρευόταν και βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να γκρινιάξει για κόπωση ή και για... ρουτίνα. 

Όλα πλέον είναι καινούργια, όμορφα και αξίζουν να ιδρώσει για να τα πετύχει, με τον Μπρουκς να επιστρέφει στο γυμναστήριο και τις εικόνες να προκαλούν το χαμόγελο όλων! 

Κώστας Ζάλιαρης