Κάνει διάλλειμα από την προπονητική ο Ρούνεϊ και περιμένει πρόταση από ομάδα της Premier League!

Μπορεί ο Γουέιν Ρούνεϊ να παραιτήθηκε από την θέση του προπονητή στην Ντέρμπι, μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!



Κάνει διάλλειμα από την προπονητική ο Ρούνεϊ και περιμένει πρόταση από ομάδα της Premier League!

Δίχως δουλειά είναι την δεδομένη χρονική στιγμή ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος παρά τις πολλές προσπάθειες της διοίκησης της Ντέρμπι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, αποφάσισε να παραιτηθεί και να αναζητήσει στην Premier League τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προς το παρόν ωστόσο, ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν δείχνει διατεθειμένος να πιέσει καταστάσεις. Θέλει να απολαύσει τις διακοπές του και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, ενώ έχει ως στόχο να πάρει και τα διπλώματα προπονητικής που του απομένουν, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Την ίδια ώρα πάντως, πρόσωπο του κύκλου του ανέφερε πως αγαπά το ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει σε αυτό, με τον Ρούνεϊ να αναμένει την κατάλληλη στιγμή. Πέρυσι, απέρριψε πρόταση της Έβερτον, προτού συμφωνήσει με αυτήν ο Φρανκ Λάμπαρντ. Φέτος, ποια ομάδα θα αναλάβει; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος