Δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ριτσάρλισον η Τότεναμ!

Μπορεί το όνομα του Ριτσάρλισον να μην βρίσκεται πλέον στα μεταγραφικά σενάρια της Τότεναμ, τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο βαθμό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο επιθετικός της Έβερτον έπαψε να απασχολεί τους Λονδρέζους. Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του!



Δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ριτσάρλισον η Τότεναμ!

Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Ριτσάρλισον αποτελούσε τον πρώτο στόχο της Τότεναμ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, όμως η υπόθεση με τον δανεισμό του Χάρι Γουίνκς, το ενδιαφέρον για τον Ραφίνια και η επικείμενη μεταγραφολογία, έδειξε να αποπροσανατολίζει τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, η περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Έβερτον έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο, με τον Ριτσάρλισον να επιθυμεί να αφήσει τα «ζαχαρωτά» για να μεταβεί στο Λονδίνο και να δουλέψει, υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.

Την ίδια ώρα, αν και δεν επιβεβαιώνεται καμία συμφωνία, οι πληροφορίες που προκύπτουν από το «στρατόπεδο» της Έβερτον, δείχνουν πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, έναντι 60 εκατομμυρίων λιρών!

Δημήτρης Μανάκος