Αγγλία «πέντε αστέρων» απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ολλανδία λίγες ημέρες πριν το Euro! (vid)

Στο πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει μέχρι σήμερα το σύνολο της Σαρίνα Γουίγκμαν, η Αγγλία επικράτησε με 5-1 της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ολλανδίας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro.



Αγγλία «πέντε αστέρων» απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ολλανδία λίγες ημέρες πριν το Euro! (vid)

Η Αγγλία προετοιμάζεται για το Euro του φετινού καλοκαιριού και λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης έδωσε την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση απέναντι στα κορίτσια της Ολλανδίας που κατέκτησαν το τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μπορεί τα κορίτσια της Σαρίνα Γουίγκμαν να έμειναν πίσω στο σκορ από την κεφαλιά της Μάρτενς στο 22’ ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα, η Λούσι Μπρονζ με μία σέντρα σουτ έφερε στα ίσα το παιχνίδι παρά την υπεροχή των αντιπάλων.

Στο δεύτερο μέρος, οι «lionesses» εμφανίστηκαν πιο φρέσκες και λίγα δευτερόλεπτα μετά το χαμένο πέναλτι των Ολλανδών, η Μπεθ Μιντ που είχε περάσει ως αλλαγή ανέτρεψε το σκορ και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα της, έπειτα από εξαιρετική κίνηση και σέντρα της Λόρεν Χεμπ.

Στο 72’, η Έλλα Τουν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, έπειτα από το λάθος της αντίπαλης γκολκίπερ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, το «διαμάντι» της εθνικής Αγγλίας, Λόρεν Χεμπ, έκανε το 4-1 με όμορφο τελείωμα.

Λίγο μετά την συμπλήρωση των 90’, η Μπεθ Μιντ με ωραία κίνηση άδειασε την άμυνα των Ολλανδών και πέτυχε το δεύτερο τέρμα της, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1, σε μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

 

Στράτος Μαρίνος