Ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός του Γκαμπριέλ Ζεσούς ήταν μία πλάκα που έγινε viral! (vid)

Ο μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ έχει γίνει γνωστός τόσο για την ικανότητά του στο σκοράρισμα όσο και για τον πανηγυρισμό του. Ωστόσο, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είχε σκοπό να συνδέσει το όνομά του με το γνωστό «Call me» αλλά η δύναμη των social media άλλαξε τα σχέδιά του.



Ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός του Γκαμπριέλ Ζεσούς ήταν μία πλάκα που έγινε viral! (vid)

Η έλευση των Έρλινγκ Χάαλαντ και Χούλιαν Άλβαρες στην Μάντσεστερ Σίτι ανέβασε ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό για την θέση του κεντρικού επιθετικού στην ομάδα. Μέχρι και πριν λίγο καιρό, ο μοναδικός καθαρός κεντρικός επιθετικός της ομάδας ήταν ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, που παρά το ροτέισον του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και το σύστημα με το «ψευτοεννιάρι» μετρούσε πάντοτε διψήφιο αριθμό τερμάτων κάθε σεζόν.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει παραστάσεις και να βρεθεί σε νέο περιβάλλον για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Η Άρσεναλ, μετά την αποχώρηση του Αλεξάντερ Λακαζέτ, έψαχνε έναν δοκιμασμένο στην Πρέμιερ Λιγκ επιθετικό για να ενισχύσει το ρόστερ της και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη λύση από αυτή του Ζεσούς.

Ο επιθετικός των «πολιτών» έχει απασχολήσει αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες τους «κανονιέρηδες» και οι φίλοι της ομάδας θέλουν πάση θυσία να τον δουν να πανηγυρίζει με τον χαρακτηριστικό του τρόπο σκοράροντας με την κόκκινη φανέλα. Όμως, πολλοί αναρωτούνται, τι σημαίνει αυτός ο πανηγυρισμός και γιατί έγινε σήμα κατατεθέν του ταλαντούχου στράικερ.

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως το γνωστό «Call me» προέρχεται από μία ιστορία που η πρώην σύντροφος του Βραζιλιάνου δεν του απάντησε στα μηνύματά του ενώ η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά.

Συγκεκριμένα, η χειρονομία με το τηλέφωνο ήταν μία πλάκα μεταξύ των φίλων του και όλα ξεκίνησαν πριν από μία σημαντική αναμέτρηση της εθνικής Βραζιλίας.  Η «Σελεσάο» στερούταν τότε τις υπηρεσίες του Νεϊμάρ και η μητέρα του Ζεσούς πήρε τηλέφωνο τον γιο της για να σιγουρευτεί πως μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Εκείνος, σκόραρε, πανηγύρισε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο και η δύναμη των social media το έκανε viral. Έκτοτε, η πλάκα αυτή έμεινε και ο Βραζιλιάνος συνέχισε να πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο όλα του τα τέρματα. Και φυσικά, η μητέρα του δεν σταμάτησε να τον παίρνει τηλέφωνο πριν από τους αγώνες του…

Στράτος Μαρίνος