Ποδοσφαιρική αυλαία της σεζόν στο ΟΠΑΠ Unileague!

Η απολαυστική Πανελλήνια τελική φάση του 21ου ΟΠΑΠ Unileague, του Φοιτητικού Πρωταθλήματος Ελλάδος mini ποδοσφαίρου, ικανοποίησε και τους πλέον απαιτητικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ Soccer Club και όχι μόνο. Δεκαέξι νικήτριες ομάδες από τις δέκα πόλεις διεξαγωγής του πρωταθλήματος (Αθήνα,  Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Τρίκαλα) διαφήμισαν το άθλημα και χάρισαν στους θεατές μεγάλες φάσεις και εξαιρετικό ποδοσφαιρικό θέαμα.  



Ποδοσφαιρική αυλαία της σεζόν στο ΟΠΑΠ Unileague!

Οι Cometas από τη Θεσσαλονίκη ήταν οι μεγάλοι νικητές του Πανελλήνιου τελικού ΟΠΑΠ Unileague, αφού επικράτησαν μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα επί των Amigos FC της Αθήνας με σκορ 6-5.

Ο τελικός είχε σασπένς και εξαιρετικές διακυμάνσεις στο σκορ με τους βορειοελλαδίτες να ξεκινούν εντυπωσιακά το ματς, τους Amigos να επανέρχονται, αλλά να μην καταφέρνουν τελικά να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή! Στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από το Ηράκλειο κέρδισε την BBH των Αθηνών με σκορ 9-3 ενώ εντυπωσίασε σε ολόκληρη την πορεία παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών της! 

MVP Πανελλήνιας τελικής φάσης αναδείχθηκε ο Λευκαρίτης από τους Cometas ενώ  MVP του μεγάλου τελικού αναδείχθηκε ο Φούσκας, επίσης από τους πρωταθλητές. Πανελλήνιος MVP ψηφίστηκε ο Μαστοροδήμος από τους DLC Futsal. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ήταν ο Σιόβας από τους Lesidia FC του Βόλου.

Την τελική φάση του ΟΠΑΠ Unileague παρακολούθησε διεξοδικά και προπονητής της Ελληνικής ομάδας, Γιώργος Μπαστάκης, ο οποίος κράτησε αρκετές σημειώσεις για τους παίκτες που θα απαρτίζουν σε λίγο καιρό το νέο ρόστερ της ομάδας. Τον Μεγάλο Τελικό παρακολούθησαν από κοντά ο Κώστας Κατσουράνης και ο Τάσος Μητρόπουλος.

Την απονομή στους πρωταθλητές έκανε η πρόεδρος του ΣΕΦ, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία έλαβε και τιμητική πλακέτα για την αδιάκοπη προσφορά της στον ερασιτεχνικό αθλητικό. Ο ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά ήταν διαρκής αρωγός της εκδήλωσης, με τον πρόεδρο του Ιωσήφ Βουράκη να βραβεύει τους νικητές, αλλά και να βραβεύεται για την ασίγαστη προσφορά του στην κοινωνική άθληση.

Μέγας χορηγός στο κορυφαίο φοιτητικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας ο ΟΠΑΠ, επικυρώνοντας για άλλη μία φορά τη βαρύτητα που δίνει στην ερασιτεχνική άθληση και στην ανάπτυξη της σε όλους τους τομείς. Επίσημος Χορηγός Αθλητικής ένδυσης η UMBRO η οποία και έντυσες όλες τις ομάδες Πανελληνίως.