Μετά την άμυνα, η Γουέστ Χαμ τα «σκάει» και για την επίθεση στοχεύοντας στον Μπρόγια! (vid)

Μετά τον Αγκέρ, για τον οποίο η Γουέστ Χαμ έδωσε 30 εκατομμύρια στην Ρεν, το λονδρέζικο κλαμπ θέλει να αγοράσει τα γκολ και τις δυνατότητες του Αρμάντο Μπρόγια από την Τσέλσι! Εκπληκτική η περασμένη σεζόν για τον Αλβανό επιθετικό, που αγωνίστηκε δανεικός στην Σαουθάμπτον. 



Μετά την άμυνα, η Γουέστ Χαμ τα «σκάει» και για την επίθεση στοχεύοντας στον Μπρόγια! (vid)

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ήταν από τους ποδοσφαιριστές που εξέπληξαν δίχως να το περιμένει κανείς, στην σεζόν 2021-2022 και η Γουέστ Χαμ που θέλει να στελεχώσει περισσότερο τη γραμμή κρούσης, τον πρόσεξε ιδιαίτερα. 

Όπως αναφέρει το SkySports, ο Μπρόγια αυτή τη στιγμή είναι ο Νο.1 στόχος της ομάδας του Μόγιες για την επίθεση και τα «σφυριά» δεν αποκλείεται να προσφέρουν μέχρι και 30 εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι για να τον κάνουν δικό τους. 

Στην Τσέλσι αυτές τις ημέρες υπάρχει μια διαδικασία αναδιοργάνωσης και ανάθεσης καθηκόντων μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Μπρους Μπακ από την προεδρία και της Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα που διαχειριζόταν τις μεταγραφές. Ο νέος ιδιοκτήτης, Τοντ Μπόελι, ίσως ν' αναλάβει να «τρέξει» τα πάντα... 

Κώστας Ζάλιαρης