Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ντέκλαν Ράις για την επίθεση στον διαιτητή του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ! (vid)

Προβλεπόμενη ήταν η τιμωρία στον Ντέκλαν Ράις μετά την λεκτική επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης με την ¶ιντραχτ, Χεσούς Ζιλ Μανθάνο, για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ντέιβιντ Μόγες για την αποβολή του στο ίδιο παιχνίδι.



Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ντέκλαν Ράις για την επίθεση στον διαιτητή του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ! (vid)

Με τιμωρία δύο αγωνιστικών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τιμωρήθηκε ο Ντέκλαν Ράις για την επίθεση στον διαιτητή των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην ¶ιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο 23χρονος μέσος «καίγεται» από  ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media που τον δείχνει να βρίζει τον διαιτητή και να τον κατηγορεί ότι έχει πληρωθεί για να βοηθήσει τον γερμανικό σύλλογο.

Τιμωρία μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε και στον Ντέιβιντ Μόγες καθώς στην ίδια αναμέτρηση είχε αποβληθεί επειδή κλώτσησε την μπάλα πάνω σε ένα ball boy μετά από κάποιες αποφάσεις του ρέφερι, Μανθάνο, που τον εξόργισαν.

Η Γουέστ Χαμ θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στις 18 Αυγούστου με το πρώτο παιχνίδι των play-off του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, με την ρεβάνς να έρχεται μία εβδομάδα αργότερα.

 

Στράτος Μαρίνος