Αγγλία: Με το ένα γκολ στο Nations League μπαίνει σε μια λίστα που... δεν την τιμά καθόλου (vid)

Ονόματα που δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να μπουν δίπλα σε αυτό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τα «τρία λιοντάρια» στο σκοράρισμα στο φετινό Nations League και φυσικά το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έδωσε δικαιώματα για να συμβεί αυτό.  



Αγγλία: Με το ένα γκολ στο Nations League μπαίνει σε μια λίστα που... δεν την τιμά καθόλου (vid)

Ο Χάρι Κέιν είναι ο μοναδικός σκόρερ της Αγγλίας στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα αυτό το διάστημα για την διοργάνωση της UEFA και μάλιστα, το μοναδικό γκολ ήρθε από εκτέλεση πέναλτι για ν' αποφευχθεί η ήττα από τη Γερμανία και να διαμορφωθεί το τελικό 1-1 στο Μόναχο.

Ωστόσο, αυτό ήταν το μοναδικό τέρμα που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο ομοσπονδιακός κόουτς αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει, όπου όλοι δείχνουν να επαναπαύονται και να φορτώνουν όλη την ευθύνη για το σκοράρισμα στους Κέιν και Στέρλινγκ, όμως, η κατάσταση είναι τέτοια που δεν τιμά καθόλου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Μονάχα το Σαν Μαρίνο δεν έχει πετύχει γκολ στο Nations League, ενώ, από μια φορά έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα οι Αγγλία, Λευκορωσία, Γιβραλτάρ, Λιχτενστάιν, Λιθουανία και Ρουμανία...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης