Διαγράφηκε το υλικό από τις κάμερες έξω από το στάδιο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Όπως αποκάλυψε ένας υπεύθυνος από την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται έξω από το Σταντ Ντε Φρανς έχει ήδη χαθεί καθώς διαγράφηκε, σε ακόμη μία κίνηση που προκαλεί προβληματισμό.



Διαγράφηκε το υλικό από τις κάμερες έξω από το στάδιο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Υπουργός Αθλητισμού και ο Υπουργός εσωτερικών κατηγόρησαν τους οπαδούς της Λίβερπουλ για το χάος που επικράτησε έξω από το Σταντ Ντε Φρανς πριν την έναρξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε «ρεντς» και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Παρισιού απολογήθηκε ωστόσο τα όσα ανέφερε έκαναν ακόμη πιο άσχημη την εικόνα, δικαιολογώντας σε μεγάλο βαθμό την χρήση χημικών απέναντι στους οπαδούς που προσπαθούσαν να μπουν με το εισιτήριό τους στο γήπεδο.

Μία ακόμη είδηση έρχεται ως επιστέγασμα στο φιάσκο της UEFA την 28η Μαΐου, καθώς όπως αναφέρει υπεύθυνος από την γαλλική ομοσπονδία, το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του σταδίου έχει ήδη διαγραφεί.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να υπάρξουν πλάνα από την ταλαιπωρία των οπαδών από την ρίψη δακρυγόνων αλλά και από τους επίδοξους ληστές.

 

Στράτος Μαρίνος