Αποχωρεί από την Μπέρνλι μετά από 11 χρόνια ο Μι, ενδιαφέρον από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Μετά τον υποβιβασμό των «κλάρετς», ο Μπεν Μι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος του Ιουνίου και αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.



Αποχωρεί από την Μπέρνλι μετά από 11 χρόνια ο Μι, ενδιαφέρον από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Η Μπέρνλι δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ, όπου θα παλέψει για να επανέλθει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, ο υποβιβασμός φέρνει εξελίξεις στον σύλλογο, με αρκετούς παίκτες να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ένας εξ αυτών είναι ο Μπεν Μι, αρχηγός των «κλάρετς» από το 2019. Ο 32χρονος στόπερ κατέφθασε στο σύλλογο το 2011 από την Μάντσεστερ Σίτι και μέχρι και σήμερα αποτέλεσε βασικό γρανάζι της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, βοηθώντας την να βρεθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και να πραγματοποιήσει καλές πορείες.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του Ιουνίου και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποχωρήσει από το Τερφ Μουρ, με αρκετούς συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Μάλιστα, ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Τζέιμς Ταρκόφσκι, βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Μπέρνλι και δεν φαντάζει απίθανο να ακολουθήσει και αυτός μία πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Στράτος Μαρίνος