Σαλάχ – Μανέ: Σπάει το δίδυμο που σκόραρε συνεχώς στο ίδιο ματς

Αν και οι Κέιν – Σον τους είχαν κάνει να... αισθάνονται την ανάσα τους, οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ είναι εκείνοι που σκοράρουν περισσότερο απ' όλους... παρέα, στα ίδια ματς. Ωστόσο, η Πρέμιερ Λιγκ πλέον χάνει αυτό το δίδυμο, με την επιθυμία του Σενεγαλέζου επιθετικού ν' αποχωρήσει.  



Σαλάχ – Μανέ: Σπάει το δίδυμο που σκόραρε συνεχώς στο ίδιο ματς

Έπειτα από μια εξαετία με την κόκκινη φανέλα και την κατάκτηση κάθε τίτλου που θα μπορούσε να έχει πάρει ως μέλος της Λίβερπουλ, ο Μανέ έχει αποφασίσει να πάρει μεταγραφή και να έρθει αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις.

Η επιλογή του αυτή, οδηγεί στο «σπάσιμο» του διδύμου που είχε δημιουργήσει με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, με τους δυο τους να συνεισφέρουν τρομερά στο σκοράρισμα για τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, ήταν κορυφαίοι σε ό,τι αφορού στα γκολ στο ίδιο παιχνίδι.

Ο Αιγύπτιος με τον Σενεγαλέζο είχαν σκοράρει μαζί σε 33 ματς πρωταθλήματος, κατακτώντας μια άτυπη κορυφή και έχοντας το ελάχιστο προβάδισμα του ενός ματς περισσότερου, από τους Κέιν και Σον (32).

Οι Ντρογκμπά και Λάμπαρντ ήταν αμφότεροι σκόρερ στο ίδιο παιχνίδι σε 24 περιπτώσεις, όσες είχαν και οι Ανρί και Πιρές στην Άρσεναλ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης