Η αστυνομία συνέλαβε 68 οπαδούς που προσπάθησαν να μπουν στον τελικό χωρίς εισιτήριο! (vid)

Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε πως προχώρησε στην σύλληψη 68 ατόμων που προσπάθησαν να εισέλθουν στο Σταντ Ντε Φρανς χωρίς εισιτήριο ενώ 238 οπαδοί χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο.



Η αστυνομία συνέλαβε 68 οπαδούς που προσπάθησαν να μπουν στον τελικό χωρίς εισιτήριο! (vid)

Λίγα λεπτά πριν από την αργοπορημένη σέντρα του τελικού, χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ παρέμεναν έξω από το στάδιο με εισιτήρια στα χέρια και απαιτούσαν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Η αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν ό,τι μέσο είχαν για να κατευνάσουν τα πνεύματα, ακόμη και σπρέι πιπεριού σε άοπλους φίλους των «ρεντς».

Μετά το τέλος του αγώνα, η αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη 68 ατόμων που επιχείρησαν να εισέλθουν στο Σταντ Ντε Φρανς χωρίς εισιτήριο ενώ 238 οπαδοί χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη μετά τα επεισόδια έξω από το στάδιο.

«Πριν από τη συνάντηση μεταξύ των συλλόγων της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, πολλοί οπαδοί χωρίς εισιτήρια για τον αγώνα ή κάτοχοι πλαστών εισιτηρίων διέκοψαν την πρόσβαση στο Stade de France. στο επίπεδο της εξωτερικής περιμέτρου ασφαλείας . Ασκώντας ισχυρές πιέσεις για να εισέλθουν στο γήπεδο, αυτοί οι οπαδοί καθυστέρησαν την πρόσβαση στους θεατές με εισιτήρια. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την ενέργεια, ορισμένοι άνθρωποι κατάφεραν να περάσουν τις πύλες και να εισβάλουν στο εσωτερικό του γηπέδου.

Η ταχεία επέμβαση της αστυνομίας επέτρεψε την αποκατάσταση της ηρεμίας και την εκκένωση των διαταράξεων έξω από το προαύλιο του Σταντ Ντε Φρανς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

Στράτος Μαρίνος