Η Ρέιντζερς κοστολογεί 25 εκατ. λίρες τον Μπάσεϊ, ενδιαφέρον από Άστον Βίλα και… Μπουντεσλίγκα!

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρέιντζερς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Γερμανία αλλά και του πρώην προπονητή του, Στίβεν Τζέραρντ, που τον θέλει στην Άστον Βίλα.



Η Ρέιντζερς κοστολογεί 25 εκατ. λίρες τον Μπάσεϊ, ενδιαφέρον από Άστον Βίλα και… Μπουντεσλίγκα!

Η Ρέιντζερς κατέκτησε το Κύπελλο Σκωτίας ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που γνώρισε την ήττα στην διαδικασία των πέναλτι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν.

Σε όλη αυτή την πορεία, ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με την ταχυδύναμη και την ωριμότητα με την οποία αγωνίζεται με τον σκωτσέζικο σύλλογο.

Ο λόγος για τον Κάλβιν Ράμσεϊ που μετά την τρομερή σεζόν με τους ρέιντζερς και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, κυρίως από την Γερμανία. Οι Σκωτσέζοι κοστολογούν τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό στα 25 εκατ. λίρες, με τον πρώην προπονητή του, Στίβεν Τζέραρντ, να θέλει να τον φέρει στην Άστον Βίλα.

Υπενθυμίζεται πως οι «χωριάτες» έχουν ολοκληρώσει ήδη 3 μεταγραφές, αποκτώντας τους Κουτίνιο (μεσοεπιθετικός), Καμαρά (αμυντικός μέσος) και Ντιέγκο Κάρλος (κεντρικός αμυντικός).

 

Στράτος Μαρίνος