Συζητά για νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ ο Κέιν!

Μπορεί πριν από έναν χρόνο, τέτοιες ημέρες, ο Χάρι Κέιν να έμοιαζε δεδομένο πως δεν θα παραμείνει στην Τότεναμ, όμως η κατάσταση έχει πλέον ανατραπεί πλήρως. Ο Άγγλος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε και για τον λόγο αυτό, συζητά για νέο συμβόλαιο!



Συζητά για νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ ο Κέιν!

Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Τότεναμ ο Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος στους Λονδρέζους και θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Η ομάδα του άλλωστε πέτυχε τους στόχους της, επέστρεψε στο Champions League και ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως έχει βρει το «κουμπί» του Άγγλου, μιας και πέρυσι, τέτοιες ημέρες, ο Κέιν βρισκόταν με το ένα πόδι στη Μάντσεστερ Σίτι!

Πλέον όμως, η κατάσταση έχει ανατραπεί πλήρως και ο Χάρι Κέιν έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ντάνιελ Λίβι για να παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο! Προφανώς, μέσα στους όρους για την επέκταση της συνεργασίας, θα είναι και η κατάκτηση ενός τροπαίου από τους «spurs», πράγμα που αποτελεί και διακαή πόθο του περσινού πρώτου σκόρερ της Premier League!

Δημήτρης Μανάκος