Ο Κλοπ τράβηξε τον Φέργκιουσον κοντά του για να βγουν μαζί φωτογραφία (vid)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήθελε ν' αφήσει τον Κλοπ να χαρεί μόνος το τρόπαιο του κορυφαίου προπονητή της LMA στις αναμνηστικές φωτογραφίες, ωστόσο, ο Γερμανός τον τράβηξε κοντά του και τον πήρε αγκαλιά για να είναι όλοι μαζί, έχοντας και τον Σάουθγκεϊτ από δίπλα. 



Ο Κλοπ τράβηξε τον Φέργκιουσον κοντά του για να βγουν μαζί φωτογραφία (vid)

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ παρέλαβε το βράδυ της Τρίτης το βραβείο για τον καλύτερο της χρονιάς από την Ένωση Προπονητών και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν εκείνος που του απένειμε τη διάκριση. 

Ο Σκωτσέζος θρύλος από σεβασμό και ταπεινότητα απομακρύνθηκε από τα φλας των φωτογράφων, όμως, ο Κλοπ τον τράβηξε κοντά του και τον πήρε αγκαλιά για να βγάλουν μαζί τις φωτογραφίες, έχοντας παραδίπλα και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. 

Μάλιστα, ο Kloppo θυμήθηκε και την προ 12ετίας γνωριμία του με τον Σερ Άλεξ, λέγοντας: 

«Ήταν πριν από περίπου 12 χρόνια για ένα forum των προπονητών της ελίτ και όταν είδα τον Σερ Άλεξ μου είπε να πάω προς το μέρος του. Οτιδήποτε κι αν μου είπε εκείνη τη μέρα δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως, Τα... σκωτσέζικά μου ήταν άσχημα εκείνη την περίοδο, μέχρι να συνεργαστώ με τον Άντι Ρόμπερτσον και πλέον τα βελτιώνω» είπε ο τεχνικός της Λίβερπουλ προκαλώντας γέλια.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης