Αντσελότι: «Έχω φίλους από το Μιλάνο που μου ζητούν να κερδίσουμε την Λίβερπουλ»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης (28/05, 22:00) και εξήγησε για ποιους λόγους δεν θέλει να καταλήξει η το τρόπαιο στους «ρεντς».



Αντσελότι: «Έχω φίλους από το Μιλάνο που μου ζητούν να κερδίσουμε την Λίβερπουλ»

Λίγα 24ωρα απέμειναν για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης (28/05, 22:00), με τον Κάρλο Αντσελότι να έρχεται αντιμέτωπος με τον Γιούργκεν Κλοπ με φόντο το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

Ο Ιταλός τεχνικός, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, αποκάλυψε πως έχει ένα παραπάνω κίνητρο για να κατακτήσει το τρόπαιο που πηγάζει από το παρελθόν του και τις φιλίες του στο… Μιλάνο.

«Το να χάσω από τη Λίβερπουλ μία φορά, το 1984 με τη Ρόμα, και το 2005 με τη Μίλαν ήταν δύο δύσκολες στιγμές για εμένα. Ήταν τραγωδίες. Σέβομαι πολύ τη Λίβερπουλ σαν ομάδα.

Μάλιστα, μπορώ να καταλάβω και με το παραπάνω τον Σαλάχ για όλα εκείνα που λέει περί εκδίκησης, γιατί και για εμένα είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό. Τόσο το Σαντιάγκο Μπερναμπέου όσο και το Άνφιλντ είναι δύο απίστευτα γήπεδα. Από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο.

Μου αρέσει πολύ η ιστορία της Λίβερπουλ. Όπως ο παλιός της προπονητής, ο Πέισλι, ο οποίος είχε κατακτήσει τόσες φορές το Πρωταθλητριών. Η Λίβερπουλ έχει έξι στο σύνολο και είναι μόλις ένα πίσω από τη Μίλαν. Έχω πολλούς φίλους στο Μιλάνο που μου έχουν δώσει... εντολή να νικήσω τη Λίβερπουλ, ώστε να μην μας νικήσει και φτάσει τη Μίλαν στα τρόπαια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 62χρονος τεχνικός.

Στράτος Μαρίνος