Νικήτρια η Λίβερπουλ στο «αστεράτο» φιλικό παλαιμάχων με την Γιουνάιτεντ – επικές μονομαχίες Μπερμπάτοφ και Κάραγκερ! (vid)

Θρυλικοί παλαίμαχοι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αναμετρήθηκαν στο «Όλντ Τράφορντ» και οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν νικητές με 3-1. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική σε ένα ούτως ή άλλως… αστεράτο παιχνίδι, ενώ επικές μονομαχίες είχαμε ανάμεσα σε Μπερμπάτοφ και Κάραγκερ!



Νικήτρια η Λίβερπουλ στο «αστεράτο» φιλικό παλαιμάχων με την Γιουνάιτεντ – επικές μονομαχίες Μπερμπάτοφ και Κάραγκερ! (vid)

Πριν από μερικούς μήνες, παίκτες – θρύλοι της Λίβερπουλ συναντήθηκαν με αυτούς της Μπαρτσελόνα και ηττήθηκαν με 3-2, σε ένα ματς που είχε «λάμψει» ο Τζοβάνι με τον Ριβάλντο, την ώρα που ο Στίβεν Τζέραρντ έβαζε και το τελευταίο του γκολ – μέχρι το επόμενο – με την φανέλα της Λίβερπουλ!

Ωστόσο, στο επόμενο, τέτοιου είδους, φιλικό «παλαιμάχων», αυτοί της Λίβερπουλ πέρασαν νικηφόρα από το «Όλντ Τράφορντ» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1.

Ό,τι πιο εντυπωσιακό είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν οι επικές μονομαχίες ανάμεσα σε Μπερμπάτοφ και Κάραγκερ, με τον πρώην παίκτη των «κόκκινων διαβόλων» και του ΠΑΟΚ, να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Είχε εκπληκτικές επαφές με την μπάλα, ενώ οι κινήσεις του μέσα στην περιοχή απέναντι στον στόπερ των «κόκκινων», μιλούν από μόνες τους.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, εκεί ήταν που διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα! Ο Λουίς Γκαρσία άνοιξε το σκορ, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, αλλά ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι, δύο λεπτά αργότερα, συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να μην έχει αστοχήσει ποτέ με την φανέλα της ομάδας του, στο «Νησί».

Στο 64’, ο Μαρκ Γκονζάλες έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Λίβερπουλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στις καθυστερήσεις έκανε δύο τα προσωπικά του γκολ και έδωσε τέλος σε ένα «αστεράτο» φιλικό «παλαιμάχων» στο «Όλντ Τράφορντ», με τους Νέβιλ, Νταλγκλίς, Εβρά, Φορλάν να είναι όλοι εκεί!

Μετά το τέλος του φιλικού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό πως συγκεντρώθηκαν 1,3 εκατομμύρια λίρες τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Δημήτρης Μανάκος