Καφού για Άρνολντ: «Είναι ένας από τους κορυφαίους μπακ στον κόσμο, οι κινήσεις μας στο γήπεδο είναι παρόμοιες»

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου και ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ που έχει «γεννήσει» η Βραζιλία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πορεία του Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ στην Λίβερπουλ ενώ τόνισε πως τον θεωρεί ένα από τα κορυφαία δεξιά μπακ στον κόσμο.



Καφού για Άρνολντ: «Είναι ένας από τους κορυφαίους μπακ στον κόσμο, οι κινήσεις μας στο γήπεδο είναι παρόμοιες»

Το να μιλάει για σένα ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ που έχει κλωτσήσει την στρογγυλή θεά είναι κολακευτικό. Όταν όμως σε θεωρεί και έναν από τους κορυφαίους αυτή την στιγμή στην θέση που ο ίδιος μεγαλούργησε, είναι το καλύτερο συναίσθημα για έναν παίκτη.

Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ που για ακόμη μία σεζόν εντυπωσιάζει με την Λίβερπουλ, «αναγκάζοντας» τον εμβληματικό αρχηγό της Βραζιλίας, Καφού, να μιλήσει για την πορεία του, αναφέροντας πως τον θεωρεί έναν εκ των κορυφαίων μπακ στον κόσμο.

«Παρακολουθώ τον Αλεξάντερ-Άρνολντ και την πορεία που έχει στην Λίβερπουλ. Η πρόοδός του τα τελευταία χρόνια ήταν εκπληκτική και σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στον κόσμο.

Είναι νέος, δυνατός και έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του. Έχει επίσης μεγάλη εμπειρία και βλέπω πολλές ομοιότητες μεταξύ εκείνου και εμένα.

Και οι δύο είχαμε την θέληση να επιτεθούμε, να πάμε μπροστά και να μπορούμε να σουτάρουμε και να βγάζουμε σέντρες. Οι διαγώνιες κινήσεις που κάνει στον αγωνιστικό χώρο είναι παρόμοιες με τις δικές μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ που μεγαλούργησε στην χρυσή εποχή της Μίλαν.

 

Στράτος Μαρίνος